Zakelijk partnership

Als professional wil je natuurlijk het allerbeste voor je klanten, dat begrijpen we bij Fotogeprint als geen ander. In een partnership verkopen we geen foto’s, maar werken echt samen. Onze medewerkers en productieproces ontzorgt partners.
Verwacht geen torenhoge kortingen, maar experts die op ieder gebied met je meedenken en werken.

Printing partner van bekende partijen

Fotogeprint heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor vele fotografen, musea, interieurspecialisten en retailers. We zijn daarom leverancier van verschillende grote bedrijven. Zo kiezen partijen als NUON, ICS Visa en MasterCards, Coolblue, Persbureau Reuters, KNHS, Jantje Beton maar ook het Ministerie Van Defensie, Longfonds en nog veel meer bekende bedrijven voor onze kwaliteit en service.

Zakelijke mogelijkheden

Bedrijfsaankleding

Er zijn verschillende manieren om zakelijk gebruik te maken van onze fotoproducten. Bij het aankleden van een winkel, kantoor of bedrijfspand kunnen we je alle werk uit handen nemen. Ook kun je jouw beursstand door ons team laten ontwerpen en printen. Ons professionele team komt alles monteren.

Relatiegeschenk of kerstcadeau

Wil je jouw personeel of relaties in het zonnetje zetten? Dan kunnen we je helpen. Het is mogelijk om een foto af te afdrukken als cadeau, maar vaak is een cadeaubon nog handiger. Zo kan de ontvanger zelf zijn materiaal en foto uitkiezen! Cadeaubonnen kunnen op maat worden gemaakt door ons team.

Reseller worden

Doordat we fotoproducten in eigen huis produceren zijn we flexibel en goed in white label maatwerk. Heb je zelf geen productie en wil je wel fotoproducten verkopen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Voordelen voor fotografen

Wil je klanten fotoproducten aanbieden van de door jou gemaakte foto’s? Dan ben je ons op de juiste plek. Door onze hoge kwaliteit en flexibele levering is Fotogeprint partner van vele fotografen.
Geef bij ons aan wat jij belangrijk vindt. We denken met je mee en zorgen samen voor het beste resultaat.

Meer voordelen van ons programma

  • Museumwaardige afdrukkwaliteit (1728 dpi).
  • Wij ontzorgen en zorgen voor een goede print.
  • Maatwerk mogelijk. Tot op de mm nauwkeurig.
  • Levering bij uw klanten, neutraal verpakt of onder uw eigen label.
  • Montage van projecten en werken op locatie mogelijk.
  • Ophangsets en duurzame verpakking bijgeleverd.

Nieuwsgierig en direct meer informatie?
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van zakelijk bestellen via:

T 085 760 80 30
M [email protected]

Onze foto op hout is onlangs getest door topfotograaf Mark de Rooij en beoordeeld als topkwaliteit.

Lees het artikel hier na.