Zakelijk partnership

Als professional wil je het allerbeste voor je klanten, dat begrijpen we bij Fotogeprint als geen ander. Als print specialist werken en denken we graag met onze partners mee.

Printing partner van bekende partijen

Fotogeprint heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor vele fotografen, musea, interieurspecialisten en retailers. We zijn daarom leverancier van verschillende grote bedrijven. Zo kiezen partijen als NUONICS Visa en MasterCards, CoolbluePersbureau ReutersKNHS, maar ook het Ministerie Van DefensieLongfonds en nog veel meer bekende bedrijven voor onze kwaliteit en service.

Zakelijke mogelijkheden

Bedrijfsaankleding

Er zijn verschillende manieren om zakelijk gebruik te maken van onze fotoproducten. Bij het aankleden van een winkel, kantoor of bedrijfspand kunnen we je alle werk uit handen nemen. Ook kun je jouw beursstand door ons team laten ontwerpen, printen en monteren.

Relatiegeschenk of kerstcadeau

Wil je jouw personeel of relaties in het zonnetje zetten? Het is mogelijk om een foto af te afdrukken als cadeau. De ontvanger zelf een materiaal en foto laten kiezen? Ga dan voor een cadeaubon. Cadeaubonnen kunnen op maat worden gemaakt door ons team.

Reseller worden

Doordat we fotoproducten in eigen huis produceren zijn we flexibel en goed in whitelabel maatwerk. Heb je zelf geen productie en wil je wel fotoproducten verkopen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Voordelen voor fotografen

Wil je klanten fotoproducten aanbieden van de door jou gemaakte foto’s? Dan ben je ons op de juiste plek. Door onze hoge kwaliteit en flexibele levering is Fotogeprint partner van vele fotografen.
Geef bij ons aan wat jij belangrijk vindt. Wij denken met je mee en zorgen samen voor het beste resultaat.

Meer voordelen van ons programma

  • Museumwaardige afdrukkwaliteit (1728 dpi).
  • Wij zorgen voor een goede print.
  • Maatwerk mogelijk. Tot op de mm nauwkeurig.
  • Levering bij uw klanten, neutraal verpakt of onder uw eigen label.
  • Montage van projecten en werken op locatie mogelijk.
  • Ophangsets en duurzame verpakking bijgeleverd.

Nieuwsgierig en direct meer informatie?
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van zakelijk bestellen via ons telefoonnummer 085 489 61 13 of stuur een e-mail naar info@fotogeprint.nl

Onze foto op hout is onlangs getest door topfotograaf Mark de Rooij en beoordeeld als topkwaliteit.

Lees het artikel hier na.