Verzendkosten

Verzending van je pakket is gratis vanaf € 150,- voor bezorging op adressen binnen Nederland, België en Duitsland. Heeft je pakket een waarde die lager ligt dan dat bedrag? Dan betaal je eenmalig € 6,95 verzendkosten.

Spoedlevering

Het kan natuurlijk gebeuren dat je een pakket sneller nodig hebt. In dat geval kun je tijdens het bestelproces kiezen voor de optie van een spoedlevering. Je pakket is dan binnen 48 uur verzonden. Voor een spoedlevering betaal je 20% extra (na aftrek van korting) over de totale orderwaarde. Op zaterdag wordt er ook geleverd.

Buitenlandzendingen

We hebben gelukkig goede afspraken met onze vervoerder PostNL waardoor we je pakket naar België en Duitsland voor dezelfde prijs kunnen versturen als voor adressen binnen Nederland. Je hoeft hier in de winkelwagen dus niet specifiek rekening mee te houden.

De eilanden en overige landen

We zijn flexibel en denken graag met je mee. Heb je een zending naar een land waarvan de verzendkosten niet door ons zijn vermeldt, neem dan even contact op met onze klantenservice voor de actuele verzendkosten en levertijden.

Staat je vraag er niet tussen? Bekijk dan eens de veelgestelde vragen voor het antwoord.