Verzendkosten

Voor het versturen van je pakket rekenen wij verzendkosten. Verzending van je pakket is € 7,20 voor bezorging op adressen binnen Nederland. Verzendenkosten voor België is € 13,50. Voor maatwerk groter dan 78 x 178 cm, zijn er verschillende verzendopties. Deze tarieven kun je opvragen bij info@fotogeprint.nl.

Spoedlevering

Het kan natuurlijk gebeuren dat je een pakket sneller nodig hebt. In dat geval kun je tijdens het bestelproces kiezen voor de optie van een spoedlevering. Je pakket is dan binnen 48 uur verzonden. Voor een spoedlevering betaal je 20% extra over de totale orderwaarde. Op zaterdag wordt er ook geleverd.

Buitenlandzendingen

Voor België geldt een kleine toeslag op de standaard verzendkosten. Voor andere landen geldt een hogere toeslag. Dit wordt in de winkelwagen al aangegeven dus hoef je hier niet specifiek rekening mee te houden.

De eilanden en overige landen

We zijn flexibel en denken graag met je mee. Heb je een zending naar een land waarvan de verzendkosten niet door ons zijn vermeldt, neem dan even contact op met onze klantenservice voor de actuele verzendkosten en levertijden.

Staat je vraag er niet tussen? Bekijk dan eens de veelgestelde vragen voor het antwoord.