Fotokunst tafel

foto op krat specialAltijd al een tafel willen hebben die zeker weten niemand anders heeft? Fotogeprint heeft een unieke special: de Fotokunst tafel*!

Na maanden ontwikkelen en testen kunnen wij je eindelijk dit geweldige kunstwerk aanbieden. Jouw unieke foto of afbeelding op een tafel.

Hoe gaat het in zijn werk? Jouw foto of bedrijfslogo wordt geprint op 40 mm dik hout, waarna de tafel een ambachtelijk proces in gaat. De tafel wordt namelijk met de hand in epoxy gegoten, wat een zeer precies en tijdrovend proces is. Na het uitharden van de eerste laag wordt het blad met de hand geschuurd met achtereenvolgens: grof ,normaal, fijn en zeer fijn schuurpapier. Je begrijpt dat dit een staaltje vakmanschap is waar wij rustig onze tijd voor nemen. Na het uitharden wordt de tafel nog een laatste keer geschuurd en hoogglans gepolijst. Hierdoor krijgt het beeld een diepe glas look en worden de kleuren mooi helder. Een uniek staaltje vakmanschap als zeggen we het zelf.

Wil jij ook zo’n tafel? Deze special kan naar eigen stijl ontworpen worden en is toepasbaar zowel in huis maar zal ook geweldig staan als vergadertafel bij jouw op kantoor. Denk bijvoorbeeld aan je bedrijfslogo of andere huisstijlelementen verwerkt in een unieke print. De Fotokunst tafel biedt mogelijkheden voor iedereen zowel zakelijk als privé.

*De levertijd van een Fotokunst tafel is 15 werkdagen.

Interesse in deze Fotogeprint special? Neem dan contact op met onze print specialisten.

Neem contact op