Over Fotogeprint

Wij delen mooie momenten met jou

Fotogeprint is voor velen ‘the new kid on the block’ in de wereld van foto prints. Toch zijn we al sinds 2006 als specialist actief in de markt van wanddecoratie. Met een klein team van specialisten (10 medewerkers en een hond) werken we elke dag aan het delen van mooie momenten. Daar worden we blij van en daar zijn we trots op. Gewoon doen, en elke dag een beetje beter, maar altijd met passie.

FotoGeprint is ontstaan uit de passie voor mensen, met kennis van het printen. Ons print-opperhoofd is Otto. En Otto is de grootste vakspecialist van Nederland, al sinds jaar en dag weet hij alle details van ieder materiaal en iedere printer. We hebben nog nooit iemand ontmoet die zoveel passie heeft voor printen en zoveel geeft om van iedere foto een optimale print te maken.

Het team rondom FotoGeprint kenmerkt zich nu door liefhebbers. Bij ons werken geen marketing director, printoperators of chef toilet. Bij ons werken mensen die snappen dat jij, naast een klant, ook mens bent. We begrijpen als geen ander dat wij┬ázo goed zijn als onze laatste print. Daarom zijn we trots op iedere bestellingen gaan we tot het uiterste voor jouw foto’s.
We hopen dan ook dat je met ons je mooie moment(en) wilt delen. Mocht je vragen hebben, of ons gewoon iets beter willen leren kennen? Neem dan gerust even contact met ons op.