Levertijd

Binnen 5 werkdagen in huis

Je wilt je foto na het bestellen natuurlijk zo snel mogelijk aan de muur hebben of cadeau kunnen geven. Nadat de betaling van je bestelling door ons is ontvangen controleert ons team persoonlijk de afdrukkwaliteit van je foto. Als de kwaliteit voldoende is zorgen wij er voor dat jouw bestelling binnen 5 werkdagen in huis is.
Let op! We krijgen regelmatig de vraag waarom het pakket zaterdag niet is bezorgd. Dat komt doordat zaterdag geen werkdag is.

Het overzicht van leverdagen:
Besteld op zaterdag, zondag of maandag voor 12 uur – uiterlijk vrijdag in huis
Besteld op dinsdag voor 12.00 uur – uiterlijk maandag in huis
Besteld op woensdag voor 12.00 uur – uiterlijk dinsdag in huis
Besteld op donderdag voor 12.00 uur- uiterlijk woensdag in huis
Besteld op vrijdag voor 12.00 uur – uiterlijk donderdag in huis

Met spoed binnen 48 uur in huis

Heb je jouw bestelling snel nodig, bijvoorbeeld omdat je het cadeau wil geven? Kies dan in de winkel voor de spoedoptie binnen 48 uur verzonden. Voor een spoedbestelling betaal je 20% extra over de totale orderwaarde.

Kiezen voor zaterdaglevering

Het is doordeweeks vaak al druk genoeg. In het weekend heb je de tijd om je bestelling eens uitgebreid te bewonderen en op te hangen. Voor deze klanten is de zaterdaglevering een uitstekende optie. Voor een zaterdaglevering betaal je 20% extra over de totale orderwaarde. Neem hiervoor contact met ons op.

Je pakket online tracken

Voor het afleveren van onze pakketten werken we met verschillende vervoerders. In de meeste gevallen is dit GLS. Het trackingsysteem is zorgvuldig afgestemd met de status van jouw bestelling. Na je bestelling maakt ons systeem een orderbon aan met een barcode. Gedurende het proces van fotocontrole tot aan verzending houden we je op de hoogte. Op de volgende momenten ontvang je via ons of de vervoerder een bericht per mail.

  • Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een kopie van de factuur en een bestelbevestiging.
  • Op de dag van verzending ontvang je een verzendbericht op het door jou ingevulde e-mailadres.
  • Het verzendbericht wordt verstuurd zodra je pakket is ingescand op het depot van Transmission.
  • In de meeste gevallen ontvang je de bestelling binnen 24 uur na ontvangst van het verzendbericht.

Niet thuis voor aflevering

Tijdens de aflevering van je bestelling moet er iemand thuis zijn omdat pakketten voor ontvangst getekend moeten worden. Wanneer er op het moment van levering niemand thuis is zal de chauffeur een niet-thuisbericht in je brievenbus achter laten. Hiermee kun je zelf een afspraak inplannen voor een nieuwe levering op een door jou gewenst moment.

Eventueel kun je bij het bestellen een alternatief afleveradres opgeven. Bijvoorbeeld dat van de buren of van je werk.

Vertraging?

Ondanks alle inspanningen kan het voorkomen dat leveringen vertragen via de vervoerder. Bovenstaande levertijden zijn daarom onder voorbehoud van de stiptheid van de transportbedrijven. De vervoerder garandeert voor 99% dat een bestelling de volgende werkdag wordt afgeleverd. Let op, bestellingen naar België en Duitsland hebben een langere levertijd. Je bestelling niet op tijd ontvangen? Neem contact op met onze klantenservice. Wij lossen het voor je op.

Nog niet betaald

Alleen bestellingen waarvan de betaling is ontvangen worden in productie genomen. Om z.s.m je bestelling in huis te hebben kun je het beste betalen via iDEAL, creditcard of onze achteraf betaaloptie. Bij een overboeking is de overschrijving meestal een dag later binnen.

Terug naar het vragenoverzicht