Levertijd

Met 5 werkdagen verzonden

Je wilt je foto na het bestellen natuurlijk zo snel mogelijk aan de muur hebben of cadeau kunnen geven. Nadat de betaling van je bestelling door ons is ontvangen controleren onze print specialisten persoonlijk de afdrukkwaliteit van je foto. Als de kwaliteit voldoende is zorgen wij er voor dat jouw bestelling met 5 werkdagen verzonden is.
Let op! Bij Fotogeprint wordt er ook op zaterdag geleverd

Met spoed binnen 3 werkdagen verzonden

Heb je jouw bestelling snel nodig, bijvoorbeeld omdat je het cadeau wil geven? Kies dan in de winkel voor de optie binnen 3 werkdagen verzenden. Voor een spoedbestelling betaal je 20% extra over de totale orderwaarde.

Je pakket online tracken

Voor het afleveren van onze pakketten werken we met verschillende vervoerders. In de meeste gevallen is dit PostNL. Het trackingsysteem is zorgvuldig afgestemd met de status van jouw bestelling. Na je bestelling maakt ons systeem een orderbon aan met een barcode. Gedurende het proces van fotocontrole tot aan verzending houden we je op de hoogte van jouw bestelling. Op de volgende momenten ontvang je via ons of de vervoerder een bericht per mail.

  • Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een kopie van de factuur en een bestelbevestiging.
  • Op de dag van verzending ontvang je een verzendbericht op het door jou ingevulde e-mailadres.
  • Het verzendbericht wordt verstuurd zodra je pakket is ingescand op het depot van PostNL.
  • In de meeste gevallen ontvang je de bestelling binnen 24 uur na ontvangst van het verzendbericht.

Niet thuis voor aflevering

Tijdens de aflevering van je bestelling moet er iemand thuis zijn omdat pakketten voor ontvangst getekend moeten worden. Wanneer er op het moment van levering niemand thuis is zal de chauffeur een niet-thuisbericht in je brievenbus achter laten. Hiermee kun je zelf een afspraak inplannen voor een nieuwe levering op een door jou gewenst moment. Eventueel kun je bij het bestellen een alternatief afleveradres opgeven. Bijvoorbeeld dat van de buren of van je werk indien hier wel iemand aanwezig is om jouw waanzinnige print in ontvangst te nemen.

Vertraging?

Ondanks alle inspanningen kan het voorkomen dat leveringen vertragen oplopen via de vervoerder. Levertijden zijn daarom onder voorbehoud van de stiptheid van de transportbedrijven. De vervoerder garandeert voor 99% dat een bestelling na inscannen de volgende werkdag wordt afgeleverd. Let op, bestellingen naar België en Duitsland hebben een langere levertijd. Je bestelling niet op tijd ontvangen? Neem contact op zodat we kunnen checken hoe het staat met je order.

Nog niet betaald

Alleen bestellingen waarvan de betaling is ontvangen worden in productie genomen. Om z.s.m je bestelling in huis te hebben kun je het beste betalen via iDEAL, Creditcard of met onze achteraf betaaloptie. Bij een overboeking is de overschrijving meestal een dag later binnen.

Terug naar het vragenoverzicht