Foto afdrukken op plexiglas

Kwaliteit hoort voor op te staan als je een foto laat afdrukken op plexiglas. Als onze print specialisten twijfelen aan de kwaliteit laten we dat direct weten. Verder werken wij altijd met een witte onderlaag als we de foto afdrukken op plexiglas. Daardoor heeft het eindresultaat een krachtig kleurbereik, zonder dat het plexiglas doorzichtig is.

Foto op plexiglas groot formaat

Details blijven haarscherp, ook als je een foto op plexiglas in groot formaat bestelt. Het plexiglas dat wij gebruiken is vorm- en krasvast. Na het afdrukken werken wij de randen netjes af voor een professioneel eindresultaat. Bent u werkzaam als galeriehouder of interieurspecialist en heeft u regelmatig een foto op plexiglas in groot formaat nodig? Verken dan de mogelijkheden om te profiteren van speciale inkoopprijzen en neem contact op via de pagina Fotogeprint Professional.

Foto op plexiglas voor buiten

Wil je jouw tuin, terras of balkon versieren met een unieke afbeelding als decoratie? Een foto op plexiglas is voor buiten net zo geschikt als voor binnen! Niet alleen het plexiglas is weerbestendig, maar ook de inkt zelf. Met een foto op plexiglas voor buiten blijft de kwaliteit van de afdruk goed bewaard. Zo creëer je eenvoudig een gezellige sfeer en unieke omgeving.

Foto printen op plexiglas

Wie voor kwaliteit kiest laat zijn of haar foto printen op plexiglas van Fotogeprint. Wij nemen precies de tijd die nodig is voor een optimaal eindproduct. Wij zorgen standaard voor een snelle levering, maar bieden je ook de extra opties van een spoedlevering in 48 uur. Zo kun je een foto laten printen op plexiglas als origineel cadeau voor een goede vriend of vriendin. Wil je jouw foto op plexiglas stevig ophangen? Kies dan voor de bijbehorende ophangset! Voor €5,95 kun je deze RVS ophangset meebestellen!