Foto op populieren multiplex

Om je van de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen drukken we je foto op populieren multiplex. Hierdoor krijgt het geheel een zachte populieren houtkleur. Dankzij onze whitewash behandeling bereiken we een kleurecht resultaat waardoor de populier houtnerven zichtbaar blijven maar niet de kleur beïnvloeden. Het afdrukken van je foto op populieren multiplex heeft dus geen ongewenste verkleuringen als resultaat!

Foto op multiplex vrijwel noestvrij

Wil je dat de afbeelding mooi vlak is? Dan zorgen we bij Fotogeprint graag dat je foto op multiplex vrijwel noestvrij is. Dit houdt in dat er in de afbeelding zelf geen noesten, naden of andere onderbrekingen te zien zijn. Het formaat van de foto maakt hierbij niet uit. Alle details blijven bewaard wanneer jij door ons je foto op multiplex laat afdrukken!

Foto op multiplex printen

Met zowel FSC als PEFC gekeurd hout als basis kunnen wij je foto op multiplex printen. Je hebt bij Fotogeprint bovendien keuze uit verschillende andere materialen. We kunnen onder andere je Foto op Aluminium afdrukken. De materiaalkeuze kan onder andere afhankelijk zijn van de  ruimte waarin de foto komt te staan of hangen. en foto op multiplex bestellen? Upload dan je afbeelding en krijg je afdruk binnen enkele dagen thuisgestuurd!