Foto op aluminium dibond

De witte toplaag is kenmerkend voor een foto op aluminium in dibond uitvoering. Dit zorgt voor een egale achtergrond waarop de afdruk stijlvol glanst, maar niet spiegelt. Een foto op aluminium dibond is dun en licht van gewicht en kan gemakkelijk op verschillende plaatsen worden opgehangen. Bij Fotogeprint kies je eenvoudig het formaat dat bij je wensen en voorkeuren aansluit.

Foto op dibond ervaringen

Onder professionals en fotokunstenaars is dibond een populair afdrukmateriaal. Kleuren komen natuurgetrouw over en details worden duidelijk zichtbaar afgedrukt. Wil je in een foto op dibond dierbare ervaringen een vaste plek geven? Dan zorgt Fotogeprint voor een professionele afdruk.

Foto afdrukken op dibond

Bij Fotogeprint kun je eenvoudig een foto laten afdrukken op dibond zonder je zorgen te hoeven maken over de afdrukkwaliteit. Via onze website stuur je eenvoudig en snel een upload van je foto. Vervolgens zorgen wij voor een professionele controle van de afbeelding. Als wij verwachten dat de kwaliteit van de foto ontoereikend is nemen wij contact met je op. Desgewenst kunnen wij alternatieven voorstellen.

Foto op dibond ophangen

Met dit luxe aluminium ophangsysteem hangt je dibond print snel, strak en vormvast aan de muur, zonder gaten te boren in de print. Het gemakkelijk te monteren systeem bestaat uit een aluminium plaatje en twee afstandhouders. Het aluminium ophangsysteem moet aan de achterzijde worden bevestigd en is hierdoor onzichtbaar. Dit geeft een prachtig, zwevend effect aan je foto! Ons luxe ophangsysteem voor achterop de dibond plaat bestel je eenvoudig gratis in ons bestelsysteem. Hang vandaag nog jouw dibond foto op met dit handige ophangsysteem.

Foto op dibond snelle levertijd

Nadat je gekozen hebt voor het laten afdrukken van je foto op dibond, is een snelle levertijd mogelijk. Geef bij de bestelling aan dat je de afbeelding zo spoedig mogelijk opgestuurd wilt krijgen en je foto wordt binnen 48 uur bezorgd. Zo kun je de foto direct ophangen of cadeau doen. Ook op zaterdag kun je van de snelle levertijd van je foto op dibond gebruik maken. Dat is de persoonlijke service van Fotogeprint.