Foto op ayoushout buiten

Het fijne aan dit sterke materiaal is dat een foto op ayoushout zowel buiten als binnen kan worden neer gehangen. Zo creëer je niet alleen een gezellig interieur binnen, maar kun je ook je terras buiten opvrolijken. Verdubbel de levensduur van de afbeelding met een extra coating. Een foto op ayoushout voor buiten is een origineel cadeau voor iemand die je bijzonder vindt. Je hebt ook de keuze voor een cadeaubon, zodat de ontvanger zelf een speciale foto kan kiezen.

Foto op ayoushout voordelen

Ayoushout heeft een gladde structuur en totaal geen noesten. Deze foto op ayoushout voordelen zorgen ervoor dat jouw afbeelding mooi naar voren komt. Door de structuur van het hout trekt het niet krom. We selecteren alleen planken met een lichte kleur, dit maakt de kleuren van je foto meer helder. Weinig nerven is nog één van de foto op ayoushout voordelen, zo komt de foto goed tot zijn recht. Het hout is bovendien licht van gewicht en is daarmee eenvoudig op te hangen.

Foto op ayoushout printen

Bij Fotogeprint gebruiken we eco-vriendelijke inkt om je foto op ayoushout te printen. We gebruiken alleen FSC en PEFC gekeurd hout voor je afbeeldingen. Kijk ook eens bij de foto op hout voor verschillende opties van houten achtergronden. Heb je nog vragen over je foto op ayoushout laten printen? Neem gerust contact op met onze print specialisten. Zij staan graag voor je klaar met advies over dit materiaal.