Foto afdrukken op aluminium

De print professionals van Fotogeprint gaan nauwkeurig te werk als ze je foto afdrukken op aluminium. De metallic look brengt een unieke uitsraling met zich mee.  Het kost een dag om de afdruk te maken en nog een dag om de inkt uit te laten harden. De metallic look brengt een unieke uitstraling met zich mee. Voordat we je foto afdrukken op aluminium wordt de afbeelding grondig gecontroleerd. Hiermee garanderen we je dat we je van de allerhoogste kwaliteit kunnen voorzien! Upload eenvoudig je foto zodat we direct voor je aan de slag kunnen gaan.

Foto op aluminium voor buiten

Omdat we alleen het beste materiaal gebruiken is een foto op aluminium ook voor buiten zeer geschikt! We zorgen ervoor dat de bedrukte kant een krasvast oppervlak heeft. Bovendien is aluminium een duurzaam materiaal dat goed tegen een stootje kan. Een foto op aluminium voor buiten vormt een bijzondere versiering voor het terras. Je kunt de afbeelding in vele verschillende formaten bestellen bij Fotogeprint. Ook geschikt voor buiten is je Foto op plexiglas laten afdrukken.

Foto op aluminium ophangen

Met het luxe aluminium ophangsysteem hangt je aluminium print snel, strak en vormvast aan de muur. Dit helemaal zonder ook maar een gaatje te hoeven boren in je muur. Het gemakkelijk te monteren systeem bestaat uit een aluminium plaatje met twee afstand houders. Ons luxe ophangsysteem bestel je gemakkelijk en gratis samen met jouw aluminium print in ons bestelsysteem

Foto op aluminium snelle levertijd

Nadat je gekozen hebt voor het laten afdrukken van je foto op aluminium, is een snelle levertijd mogelijk. Geef bij de bestelling aan dat je de afbeelding zo spoedig mogelijk opgestuurd wilt krijgen en je foto wordt binnen 48 uur bezorgd. Dit brengt wel extra kosten met zich mee die over de totale waarde van je bestelling in rekening worden gebracht. Meer informatie hierover vind je op onze pagina levertijd.  Ook op zaterdag kun je genieten van de snelle levertijd van je foto op aluminium. Zo weet je zeker dat je print niet te laat komt. Dit noemen wij onze persoonlijke service van Fotogeprint!