Fotogeprint in de media

Bekijk hieronder publicaties over Fotogeprint in verschillende media

Fotoproducten dragen eigenlijk altijd een bijzonder verhaal met zich mee. Een verhaal of herinnering achter een fotoproduct dat het vertellen waard is, en wat juist fotoproducten zo bijzonder maakt. Hieronder vind je een aantal publicaties over de fotoproducten van FotoGeprint terug die zeker de moeite waard zijn om te lezen.

Als vakspecialist in fotoproducten zijn wij hier altijd bijzonder trots op! Ook een publicatie, review of item over FotoGeprint.nl maken? Klik hier voor contact en vraag naar Sylvia Halbertsma

FotoGeprint en Shoplift slaan handen in een!

Shoplift is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in maatwerk project oplossingen voor wanddecoratie en sign. Zij richt zich op winkels, groothandels, signmakers, reclamebureaus, standbouwers en interieurbureaus. “Wij werken graag samen met specialisten die ons aanbod kunnen versterken. Met Shoplift hebben we een partner die kan meedenken en ondersteunen in de uitvoering van complexere (maatwerk) projecten voor onze klanten. Hierdoor kunnen wij onze focus behouden en klanten waar nodig net dat stukje extra persoonlijke service bieden in de realisatie van hun wanddecoratie wensen, aldus Anton Knipper mede-eigenaar Fotogeprint” Klik hier voor meer informatie over Shoplift.

FotoGeprint helpt lifestyle platform Passievrouwen!

Met lifestyle platform Passievrouwen hielden we onlangs een win actie voor een foto afdruk naar keuze. Deze win actie werd vlak voor de feestdagen gehouden, wat zorgde voor leuke reacties. Klik hier om de actie met passievrouwen te bekijken.

De NCRV kiest voor de kwaliteit van FotoGeprint.nl

De NCRV heeft Fotogeprint gekozen als partner voor haar fotoproducten en acties. “De klantenservice en printkwaliteit van Fotogeprint sprong boven alle anderen uit” aldus de NCRV. Leden van de NCRV maakten kans op een cadeaubon te besteden op FotoGeprint.nl. De NCRV gaf bijvoorbeeld 10 cadeaubonnen weg t.w.v. €25,-! De actie was bijzonder succesvol voor zowel NCRV als FotoGeprint.nl.

Onze kwaliteit en prijs overtuigt landelijk dagblad De Telegraaf

In de zoektocht naar de beste partner voor fotoproducten is De Telegraaf bij Fotogeprint uitgekomen. Onze prijzen en vooral de kwaliteit en service onderscheiden zich van alle andere partijen. Daarom hebben De Telegraaf, Groupdeal en Fotogeprint de handen ineen geslagen om foto op hout aan te bieden.

Fotogeprint in de NKC Camperspecial

Speciaal voor allen camperliefhebbers in Nederland (en dat zijn er nogal wat!) hebben we geaviseerd over wat mensen met mooie vakantiefoto’s kunnen doen. Samen met de NKC is een speciale actie opgezet en plek gereserveerd in de goedgelezen Camperspecial.

Origineel! Een kerstboom op hout voor Interieurblog

Op een gegeven moment werden wij benaderd door Petra van Breda van Woonschrift Interieurblog met de bijzondere vraag of we weleens een kerstboom op hout printen mogelijk is. Juist dit soort opdrachten vinden wij erg leuk om te doen. Petra liet de kerstboom afdrukken en schreef er een inspirerende interieurblog over voor haar volgers. Lees de blog woonschrift blog nog eens rustig na.

Natuurlijke producten voor Maison Belle

Marije Develing, interieurontwerpster bij Maison Belle, bestelde via ons een houtprint en was dusdanig enthousiast dat ze FotoGeprint.nl van een review voorzag. Lees hier de hele review nog eens rustig na

De vakantiefotospecial van Soetkees

Een mooie herinnering verdient een bijzonder plekje aan de muur. In het geval van Daisy Soetkees geldt dat voor de reisjes die ze maakt, maar het kan natuurlijk over elk bijzonder moment gaan die je koestert. Een vergroting laten printen en deze in een glazen lijstje doen, vond ze toch echt passé. Ze ging dan ook de uitdaging aan om een mooie vakantieherinnering af te laten drukken op hout. Lees hier de review van reisblogster Daisy Soetkees

Professioneel fotograaf Stefan Segers is razend enthousiast op zijn blog

Als fotograaf probeer je altijd bij te blijven met de apparatuur zodat je de klanten altijd het beste kunt bieden. Niet alleen apparatuur is belangrijk maar ook het medium waarop het eindresultaat terecht komt. Professioneel fotograaf Stefan Segers: “Erg leuk is dat ze 100% biologisch hout gebruiken, en dan ook snel leveren, echt een pluspunt.”. Lees de volledige review hier.

Newborn expert Nolly Tibben op haar drukbezochte blog

De kwaliteit van de print is uitstekend, evenals de prijs

Fotograaf Nolly Tibben heeft een foto van één van haar newbornsessies op berkenplex laten afdrukken. In deze sfeervolle foto met sprankelende kleuren, zie je de belangrijkste elementen van haar werk terug. Sfeer, gevoel en vooral emoties. Professioneel fotograaf Nolly Tibben: “De kwaliteit van de print is uitstekend evenals de prijs”. Lees de volledige review hier. 

 

Interieurblogger razend enthousiast over onze foto op hout!

Interieur blogger Muy-bien was zo enthousiast over onze foto op hout, dat ze van ons give-away mocht aanbieden via haar blogspot. Inmiddels is een van de deelnemers blij gemaakt met een foto op whitewash vurenhout 60 x 40 cm. Bekijk de give-away hier.

Hoe combineer je passie voor reizen en interieur? Interieurspecialisten blij met Fotogeprint

Stripes and Walls heeft in samenwerking met FotoGeprint.nl een artikel geschreven met handige tips over het combineren van je passie voor reizen en interieur. Lees de tips hier.

De Rooij fotografie beoordeeld onze foto op hout

De Rooij fotografie heeft bij ons een foto op hout laten afdrukken! Ze zijn zeer tevreden over het bestelgemak en de kwaliteit van de foto op hout. Ze hebben hier een uitgebreide review van gemaakt, waar wij enorm trots op zijn. Lees hier de review.

ShootnShop is meer dan tevreden over onze kwaliteit!

Wij hebben ShootnShop in de gelegenheid gesteld een review te maken over een van onze producten. Een fotoafdruk op hout. Zeker weten een aanrader om deze review te lezen als je van plan bent een foto op hout te bestellen! Lees hier de review op ShootnShop.nl.

Interieur trenwatcher IkWoonFijn over Fotogeprint

Lees dan ons inspiratieblog op ikwoonfijn.nl over een foto op hout. Op ikwoonfijn.nl verzamelen ze inspirerende foto’s en verhalen van mensen en bedrijven die het leuk vinden deze te delen. Volop woon inspiratie dus! Lees hier de blog van woon inspiratie

Frenk de Boer kiest voor de foto’s van Fotogeprint

Samen met de Facebook-pagina van Frenk de Boer gaven wij een foto op hout naar keuze weg. Het enige wat je hoefde te doen om kans te maken is de Facebook pagina van fotogeprint LEUK vinden en het bericht te DELEN! Deze actie is inmiddels verlopen, Klik hier voor het resultaat.

Fotogeprint bij 30.000 huishoudens op de mat!

De van Wad tot Stad plaatste een artikel over Fotogeprint.nl in hun krant! Deze krant ligt iedere week in de brievenbus bij 30.000 huishoudens in Noordwest Friesland.