Fotogeprint in de media

Bekijk hieronder publicaties over Fotogeprint in verschillende media

Hieronder vind je een aantal publicaties over de fotoproducten van Fotogeprint terug die zeker de moeite waard zijn om te lezen.

Als print specialist in fotoproducten zijn wij hier altijd bijzonder trots op! Ook een publicatie, review of item over Fotogeprint maken? Klik hier voor contact

De NCRV kiest voor de kwaliteit van Fotogeprint

De NCRV heeft Fotogeprint gekozen als partner voor haar fotoproducten en acties. “De klantenservice en printkwaliteit van Fotogeprint sprong boven alle anderen uit” aldus de NCRV. Leden van de NCRV maakten kans op een cadeaubon te besteden op Fotogeprint.nl. De NCRV gaf bijvoorbeeld 10 cadeaubonnen weg t.w.v. €25,-! De actie was bijzonder succesvol voor zowel NCRV als FotoGeprint.nl.

Onze kwaliteit en prijs overtuigt landelijk dagblad De Telegraaf

In de zoektocht naar de beste partner voor fotoproducten is De Telegraaf bij Fotogeprint uitgekomen. Onze prijzen en vooral de kwaliteit en service onderscheiden zich van alle andere partijen. Daarom hebben De Telegraaf, Groupdeal en Fotogeprint de handen ineen geslagen om foto op hout aan te bieden.

Origineel! Een kerstboom op hout voor Interieurblog

Op een gegeven moment werden wij benaderd door Petra van Breda van Woonschrift Interieurblog met de bijzondere vraag of we weleens een kerstboom op hout printen mogelijk is. Juist dit soort opdrachten vinden wij erg leuk om te doen. Petra liet de kerstboom afdrukken en schreef er een inspirerende interieurblog over voor haar volgers. Lees de blog woonschrift blog nog eens rustig na.

Natuurlijke producten voor Maison Belle

Marije Develing, interieurontwerpster bij Maison Belle, bestelde via ons een houtprint en was dusdanig enthousiast dat ze Fotogeprint van een review voorzag. Lees hier de hele review nog eens rustig na

Professioneel fotograaf Stefan Segers is razend enthousiast op zijn blog

Als fotograaf probeer je altijd bij te blijven met de apparatuur zodat je de klanten altijd het beste kunt bieden. Niet alleen apparatuur is belangrijk maar ook het medium waarop het eindresultaat terecht komt. Professioneel fotograaf Stefan Segers: “Erg leuk is dat ze 100% biologisch hout gebruiken, en dan ook snel leveren, echt een pluspunt.”. Lees de volledige review hier.

Newborn expert Nolly Tibben op haar drukbezochte blog

De kwaliteit van de print is uitstekend, evenals de prijs

Fotograaf Nolly Tibben heeft een foto van één van haar newbornsessies op berkenplex laten afdrukken. In deze sfeervolle foto met sprankelende kleuren, zie je de belangrijkste elementen van haar werk terug. Sfeer, gevoel en vooral emoties. Professioneel fotograaf Nolly Tibben: “De kwaliteit van de print is uitstekend evenals de prijs”. Bekijk hier haar mooie website.

Interieurblogger razend enthousiast over onze foto op hout!

Interieur blogger Muy-bien was zo enthousiast over onze foto op hout, dat ze van ons give-away mocht aanbieden via haar blogspot. Inmiddels is een van de deelnemers blij gemaakt met een foto op whitewash vurenhout 60 x 40 cm. Bekijk de give-away hier.

Hoe combineer je passie voor reizen en interieur? Interieurspecialisten blij met Fotogeprint

Stripes and Walls heeft in samenwerking met Fotogeprint een artikel geschreven met handige tips over het combineren van je passie voor reizen en interieur. Lees de tips hier.

De Rooij fotografie beoordeeld onze foto op hout

De Rooij fotografie heeft bij ons een foto op hout laten afdrukken! Ze zijn zeer tevreden over het bestelgemak en de kwaliteit van de foto op hout. Ze hebben hier een uitgebreide review van gemaakt, waar wij enorm trots op zijn. Lees hier de review.

Interieur trenwatcher IkWoonFijn over Fotogeprint

Lees dan ons inspiratieblog op ikwoonfijn.nl over een foto op hout. Op ikwoonfijn.nl verzamelen ze inspirerende foto’s en verhalen van mensen en bedrijven die het leuk vinden deze te delen. Volop woon inspiratie dus! Lees hier de blog van woon inspiratie

Fotogeprint bij 30.000 huishoudens op de mat!

De van Wad tot Stad plaatste een artikel over Fotogeprint in hun krant! Deze krant ligt iedere week in de brievenbus bij 30.000 huishoudens in Noordwest Friesland.