Foto op vurenhout

Een mooi design logo, een landschap of een dierbare gezinsfoto komen tot leven met een prachtige foto op vurenhout! Vurenhout heeft een structuur met lichte houtnerven waarin de subtiele vlamtekening te herkennen is. De zichtbare noesten zorgen voor een natuurlijk effect, waarmee je binnen een handomdraai een warme sfeer creëert. Een noest is een donkere plek in het hout die zich bevindt op het punt waar een zijtak heeft gezeten. Als je bij Fotogeprint een je foto op vurenhout laat afdrukken wordt de typische houtstructuur afgezwakt, maar blijft deze op karakteristieke wijze zichtbaar: Een foto op vurenhout is de nummer 1 keuze van Fotogeprint vanwege:

  • Realistisch kleurbereik door middel van extra whitewash
  • Subtiele vlamtekening in het hout
  • Geen noesten in het midden
  • Horizontale of verticale planken
  • Afgewerkte randen tegen splinters
  • Inclusief ophangset
Staand/liggend model
 
30 × 20 € 28,27
40 × 30 € 35,45
60 × 40 € 59,05
80 × 60 € 99,38
120 × 80 € 150,00
160 × 120 € 276,00
Vierkant model
 
20 × 20 € 20,95
30 × 30 € 34,50
40 × 40 € 44,30
60 × 60 € 79,54
80 × 80 € 115,00
120 × 120 € 251,00

Foto op vurenhout white wash

Met een gebalanceerde wisselwerking tussen de foto en het hout bereik je het mooiste resultaat. Fotogeprint kan een foto op vurenhout vooraf behandelen met een whitewash laag. Dit is een wit laagje pigment dat we handmatig op de vurenhouten planken aanbrengen. Het zorgt ervoor dat noesten vervagen, maar wel enigszins zichtbaar blijven. Daarnaast krijgen kleuren hiermee een natuurlijke uitstraling. Een foto op vurenhout met een white wash draagt bij aan een warm interieur. Ook andere karakteristiek houtsoorten vind je in onze winkel. Zo kun je eenvoudig foto op hout laten afdrukken voor een stoere en robuuste uitstraling.

Foto op vurenhout afdrukken

Bij Fotogeprint kun je ieder gewenste afbeelding uploaden. Zo kun je niet alleen een familie foto op vurenhout afdrukken, maar ook landschapsfoto’s of een prachtig affiche in Jugendstil. Als je graag karakteristieke foto’s van een wereldstad aan de muur hangt, bieden wij zelfs verschillende alternatieven. Als je verweerde houten gebouwen op de gevoelige plaat hebt vastgelegd, dan geeft een foto op vurenhout afdrukken een prachtig effect.

Foto op vurenhout bestellen

Nadat je je foto hebt geüpload, kun je de weergave aan je specifieke wensen aanpassen en je foto op vurenhout bestellen. Als we twijfelen of de foto goed uitkomt op vurenhout, nemen we direct contact met je op. Zo zullen wij je soms adviseren om voor een ander afdrukmateriaal te kiezen. Bij foto’s van strakke flatgebouwen met veel glas en staal, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een foto op aluminium. Deze sluit bijvoorbeeld aan bij een industrieel ingerichte kamer. Ook kun je ervoor kiezen iemand op een leuke manier met een cadeaubon voor onze winkel te verrassen. Dan kan hij zijn eigen of haar eigen foto op vurenhout bestellen Wij zorgen voor een snelle levering van de bestelling!