Foto op plexiglas

De speciale hoogglans van een foto op plexiglas zorgt voor een levendige dieptewerking. Daarmee is dit een exclusieve decoratie voor je interieur waarmee je dierbare herinneringen en prachtige landschappen op een stijlvolle manier vastlegt. Bij Fotogeprint kun je eenvoudig een upload naar de site sturen. Dan gaan onze medewerkers direct aan de slag met je foto op plexiglas.

  • Professionele fotocontrole vooraf
  • Direct op het glas geprint
  • Krasvast en extra helder
  • Dieptewerking met hoogglans
  • De witte achterlaag direct meegeprint
Staand/liggend model
 
30 × 20 nu voor € 18,95
40 × 30 nu voor € 26,95
60 × 40 € 54,95
80 × 60 € 96,95
120 × 80 € 162,95
Vierkant model
 
20 × 20 € 16,50
30 × 30 nu voor € 22,50
40 × 40 € 42,95
80 × 80 € 125,95
120 × 120 € 245,95

Foto afdrukken op plexiglas

Kwaliteit hoort voor op te staan als je een foto laat afdrukken op plexiglas. Onze professionele medewerkers checken binnengekomen foto’s van te voren. Als wij twijfelen aan de kwaliteit laten we dat direct weten. Verder werken wij altijd met een witte onderlaag als we de foto afdrukken op plexiglas. Daardoor heeft het eindresultaat een krachtig kleurbereik, zonder dat het plexiglas doorzichtig is.

Foto op plexiglas groot formaat

Details blijven haarscherp, ook als je een foto op plexiglas in groot formaat bestelt. Het plexiglas dat wij gebruiken is vorm- en krasvast. Na het afdrukken werken wij de randen netjes af voor een professioneel eindresultaat. Bent u werkzaam als galeriehouder of interieurspecialist en heeft u regelmatig een foto op plexiglas in groot formaat nodig? Verken dan de mogelijkheden om te profiteren van speciale inkoopprijzen en neem contact op met Fotogeprint zakelijk!

Foto op plexiglas voor buiten

Wil je jouw tuin versieren met een unieke afbeelding als decoratie? Een foto op plexiglas is voor buiten net zo geschikt als voor binnen! Niet alleen de kunststof is weerbestendig, maar ook de inkt zelf. Deze geven wij namelijk na het printen ruim een dag de tijd om perfect uit te harden. Met een foto op plexiglas voor buiten blijft de kwaliteit van de afdruk goed bewaard. Zo creëer je eenvoudig een gezellige sfeer in de tuin of op het terras. Ook voor een warm alternatief als een Foto op hout bent u bij ons aan het juiste adres!

Foto printen op plexiglas

Wie voor kwaliteit kiest laat zijn of haar foto printen op plexiglas van Fotogeprint. Wij nemen precies de tijd die nodig is voor een optimaal eindproduct. Wij zorgen standaard voor een snelle levering, maar bieden je ook de extra opties van een spoedlevering in 48 uur. Zo kun je een foto laten printen op plexiglas als origineel cadeau voor een goede vriend of vriendin. Wil je jouw foto op plexiglas stevig ophangen? Kies dan voor de bijbehorende ophangset! Voor €5,95 kun je deze RVS ophangset meebestellen!