Foto op houtblok

De trendsetter in ons assortiment is de foto op houtblok. Decoratief, puur en duurzaam. Jouw foto of kunstwerk verdient natuurlijk het mooiste plekje in je interieur. Gelukkig kun je een foto op houtblok van Fotogeprint overal neerzetten. Zo kun je de afbeelding gemakkelijk verplaatsen als de lichtinval of het interieur van je kamer verandert! Onze print specialisten zorgen voor een afdruk van de hoogste kwaliteit, gemaakt met de beste materialen. De afmetingen van je foto op houtblok kun je bovendien zelf kiezen!

  • Lichte houtstructuur geen nerven en noesten.
  • Eenvoudig te verplaatsen
  • Licht oppervlak
  • Met of zonder whitewash mogelijk
  • Extra dik hout
  • Niet geschikt voor een collagefoto of foto met veel details.
Staand/liggend model
 
15 × 10 € 22,50
30 × 20 € 39,95
40 × 20 € 46,95
50 × 30 € 62,95
Vierkant model
 
15 × 15 € 24,95
20 × 20 € 27,95
30 × 30 € 52,95
40 × 40 € 64,95

Foto op houtblok printen

Upload je foto via onze website, zodat we je foto op een houtblok kunnen printen. Deze wordt eerst door onze print sepcialisten nauwkeurig gecontroleerd om je van de hoogste afdrukkwaliteit te voorzien. Het hout dat we kiezen om op te printen bevat geen nerven of noesten die je afbeelding onderbreken. We gebruiken eco-vriendelijke inkt om je foto op een houtblok te printen. Ook andere materialen zijn mogelijk. Past een foto op steigerhout misschien beter bij je interieur? Bekijk de mogelijkheden op onze pagina: Eigen creatie.

Foto op houtblok bestellen

Iedere print op hout wordt geleverd met het unieke Fotogeprint keurmerk. Dit keurmerk staat voor FSC-hout dat we gebruiken voor al onze houtproducten. Hierdoor kunnen wij je garanderen dat jouw print op een duurzame en milieuvriendelijke manier is geproduceerd.