Foto op houtblok

Je mooiste foto verdient natuurlijk het mooiste plekje in je huis. Gelukkig kun je een foto op houtblok van Fotogeprint overal neerzetten. Zo kun je de afbeelding gemakkelijk verplaatsen als de lichtinval of het interieur van je kamer verandert!Onze experts zorgen voor een afdruk van de hoogste kwaliteit, gemaakt met de beste materialen. De afmetingen van je foto op houtblok kun je bovendien zelf kiezen!

  • Geen nerven en noesten
  • Eenvoudig te verplaatsen
  • Licht oppervlak
  • Extra dik hout
Staand/liggend model
 
15 × 10 € 22,50
30 × 20 € 38,95
40 × 20 € 46,95
50 × 30 € 62,95
Vierkant model
 
15 × 15 € 29,95
20 × 20 € 36,95
30 × 30 € 52,95
40 × 40 € 64,95

Foto op houtblok printen

Upload je foto via onze website, zodat we je foto op een houtblok kunnen printen. Deze wordt eerst door professionals nauwkeurig gecontroleerd om je van de hoogste afdrukkwaliteit te voorzien. Het hout dat we kiezen om op te printen bevat geen nerven of noesten die je afbeelding onderbreken. Je krijgt mooie heldere en realistische kleuren doordat we voor een foto op hout een whitewash laag kunnen gebruiken. Dit is een ambachtelijk aangebrachte witte onderlaag die zorgt voor een subtiele vlamtekening en een optimale hechting van de inkt. We gebruiken eco-vriendelijke inkt om je foto op een houtblok te printen. Ook andere materialen zijn mogelijk. Past een foto op steigerhout misschien beter bij je interieur? Bekijk al onze mogelijkheden online!

Foto op houtblok bestellen

Via onze website kun je eenvoudig een foto op houtblok bestellen. Je kunt kiezen voor een vierkant of rechthoekig formaat en ook de grootte bepaal je zelf! Het voordeel van een houtblok is dat deze is samengesteld uit geperst populierenhout dat zijn vorm behoudt. Je geeft je woonkamer ook een natuurlijke uitstraling mee! Past een ander materiaal beter bij je interieur? Je kunt bij Fotogeprint namelijk ook kiezen voor een foto op aluminium. Deze kun je net als een foto op houtblok bestellen om je favoriete afbeeldingen zo mooi mogelijk te presenteren!