Foto op hout

Een echte eyecatcher aan je muur is een foto op hout. Je kunt bijvoorbeeld een Scandinavische stijl creëren door te kiezen voor een natuurfoto. Met een zwart-wit afbeelding geef je je huis, kantoorruimte of eetcafé een vintage of industriële look. . Upload gelijk je favoriete afbeelding en breng de natuur in je huis met een foto op hout!

  • Horizontale of verticale planken
  • FSC en PEFC gekeurd hout
  • Inclusief gratis ophangset
  • Splintervrije randen

Foto op hout afdrukken

Onze print specialisten controleren eerst je afbeelding voordat we de foto op hout afdrukken. Zo ben je verzekerd van een superscherp beeld. Voor de productie kiezen we alleen voor de allerbeste materialen zoals eco-vriendelijke inkt. Het hout dat we gebruiken is FSC en PEFC gekeurd, met uitzondering van steigerhout. Deze planken komen uit de bouw en worden door ons hergebruikt. Wij houden dus rekening met het milieu! Een foto op hout afdrukken bij Fotogeprint is dus een bewuste keuze.

Voordelen foto op hout

De natuurlijke sfeer die je creëert in je interieur is zeker één van de voordelen van een foto op hout. De lichte houtnerven komen subtiel naar voren in je afbeelding. Bij een Foto op vurenhout zorgen we ervoor dat de zichtbare noesten niet centraal voorkomen in het beeld. Nog één van de voordelen van een foto op hout is de superieure kwaliteit die mag verwachten bij Fotogeprint. Zelfs uitvergrote afbeeldingen en detailfoto’s komen goed tot hun recht!

Foto op hout whitewash

Je foto krijgt nog heldere en realistische kleuren als we voor een foto op hout eerst een whitewash laag gebruiken. Dit is een witte onderlaag (kosten 10% toeslag) die zorgt voor een subtiele vlamtekening en een optimale hechting van de inkt. We kunnen je afbeelding printen op zowel horizontale als verticale planken. Een foto op hout met whitewash onderlaag is een echte aanrader. Detailfoto’s komen tot leven met de natuurlijke uitstraling van het hout.

Levering foto op hout

Nadat je afbeelding is geprint zorgen we voor een snelle levering van je foto op hout. Het hout wordt eerst op de juiste maat gezaagd. Na het afdrukken laten we de inkt een dag intrekken, zodat het oppervlak mooi krasvast wordt. Als de inkt is uitgehard schuren we de randen van het hout, zodat je geen last hebt van splinters. De levering van je foto op hout is inclusief een gratis ophangset. Deze bestaat uit een tandhanger en kleine schroefjes, voor een stabiele bevestiging.

Foto op hout bestellen

Bij Fotogeprint kun je verschillende soorten foto’s op hout bestellen. Geef je afbeelding een ruige en robuuste uitstraling met een Foto op steigerhout. Wil je liever een Foto op houtblok die je overal neer kunt zetten? Ook deze foto op hout kun je bestellen bij Fotogeprint. Zo’n mooie afbeelding is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook een origineel cadeau voor familie of vrienden. Upload je favoriete foto in onze webshop en deze hangt binnenkort bij jou aan de muur!

FSCkeurmerklogo-6068c29df23f2416843f7c4be46f31c5