Foto op dibond

Door de heldere weergave van kleuren en subtiele details is een foto op dibond geliefd bij fotografen en professionals. Bij Fotogeprint kun je deze in vele verschillende afmetingen laten afdrukken. Daarmee krijgen herinneringen de bijzondere plaats die ze verdienen. Een spectaculair vergezicht of een vrolijk familieportret komt helemaal tot leven op het krasvrije oppervlak van een foto op dibond.

  • Dun en licht van gewicht
  • Witte ondergrond
  • Subtiele kleur- en detailweergave
  • Zachte en stijlvolle glans
  • Gratis fotocheck vooraf
Staand/liggend model
 
30 × 20 € 27,20
40 × 30 € 33,50
60 × 40 € 47,90
80 × 60 € 76,80
120 × 80 € 135,95
Vierkant model
 
30 × 30 € 29,60
40 × 40 € 38,00
80 × 80 € 94,95
120 × 120 € 245,95

Foto op aluminium dibond

De witte toplaag is kenmerkend voor een foto op aluminium in dibond uitvoering. Dit zorgt voor een egale achtergrond waarop de afdruk stijlvol glanst, maar niet spiegelt. Op die manier komt de metallic look goed naar voren zonder dat deze overheersend is. Een foto op aluminium dibond is dun en licht van gewicht en kan gemakkelijk op verschillende plaatsen worden opgehangen. Bij Fotogeprint kies je eenvoudig het formaat dat bij je wensen en voorkeuren aansluit.

Foto op dibond ervaringen

Als je houdt van een stijlvolle metallic glans kun je op een foto op dibond ervaringen tijdloos vastleggen. Onder professionals en fotokunstenaars is dibond een populair afdrukmateriaal. Kleuren komen natuurgetrouw over en details worden duidelijk zichtbaar afgedrukt. Wil je in een foto op dibond dierbare ervaringen een vaste plek geven? Dan zorgt Fotogeprint voor een professionele afdruk! Als je voorkeur meer uitgaat naar pasteltinten, dan is een Foto op canvas een goed alternatief

Foto afdrukken op dibond

Bij Fotogeprint kun je eenvoudig een foto laten afdrukken op dibond zonder je zorgen te hoeven maken over de afdrukkwaliteit. Via onze website stuur je eenvoudig en snel een upload van je foto. Vervolgens zorgen wij voor een professionele controle van de afbeelding. Als wij verwachten dat de kwaliteit zal tegenvallen nemen wij contact met je op. Desgewenst kunnen wij alternatieven voorstellen, zoals bijvoorbeeld een Foto op hout. Een goede foto afdrukken op dibond doe je bij Fotogeprint!

Levering foto op dibond

Van upload tot de levering van je foto op dibond gaat Fotogeprint zorgvuldig te werk. Wij geven de inkt een dag de tijd om uit te harden, zodat zich een krasvrij oppervlak vormt. Daarna zorgen wij voor een snelle levering van je foto op dibond! Stuur eenvoudig je upload via onze website voor een prachtige decoratie in de huiskamer.