Foto op canvas

Jouw print breng je tot leven met een foto op canvas! De afbeelding komt mooi naar voren door de dikte van het houten frame. Bijzonder aan een foto op canvas is dat ook de zijkanten worden bedrukt. Hierdoor krijgt je afbeelding meer diepte. Houd bij het uploaden van je foto rekening met de indeling en zorg ervoor dat de belangrijke onderdelen niet te dicht bij de randen staan. Fotogeprint biedt je standaard een gratis ophangsysteem bij je foto op canvas! Wij drukken je foto haarscherp af met super briljante kleuren. Ons zijdeglans canvas geeft een diepe kleurweergave, is kras- en waterbestendig. Alle materialen die onze print specialisten gebruiken zijn milieuvriendelijk.

  • Hoogwaardig schilders canvas
  • FSC gekeurde houten spielatten
  • Gratis professionele controle van je foto
  • Gratis ophangset meegeleverd
Staand/liggend model
 
30 × 20 € 12,95
40 × 30 € 29,95
60 × 40 € 43,95
80 × 60 € 52,95
160 × 120 € 157,95
Vierkant model
 
40 × 40 € 30,95
60 × 60 € 45,95
80 × 80 € 58,95
100 ×100 € 81,95
120 × 120 € 129,95

Foto afdrukken op canvas

De eco-vriendelijke inkt waarmee we een foto afdrukken op canvas hecht optimaal. Dit komt door de licht geweven structuur van het canvas. Daarom is canvas ideaal voor detailfoto’s! Omdat de inkt zo goed hecht krijgt je afbeelding mooie heldere kleuren. De print specialisten van Fotogeprint controleren je foto voordat we deze afdrukken op canvas. Hierdoor ben je verzekerd van een superscherp beeld! Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Foto op canvas voordelen

De heldere kleuren van je afbeelding en de dikte van het frame zijn een aantal voordelen van een foto op canvas. Het zuurvrije canvas dat we gebruiken wordt ambachtelijk gespannen en zorgvuldig afgewerkt. Het robuuste frame is 2 cm dik en gemaakt van FSC gekeurd hout. Een foto op canvas heeft nog vele andere voordelen, waaronder een afbeelding die gegarandeerd jarenlang goed blijft. Let op: het canvas en de inkt die wij gebruiken zijn alleen geschikt voor binnenshuis.

Foto op canvas groot

Bij Fotogeprint kunnen we je foto op canvas in zowel groot als klein formaat afdrukken. Een grote afbeelding maakt een statement in je interieur of in de vergaderruimte op kantoor! Combineer grote en kleine afbeeldingen op canvas voor een speels geheel aan je muur. Bij Fotogeprint kunnen we je foto op canvas printen op verschillende afmetingen zoals 80 x 80 en 120 x 80 cm.

Foto op canvas bestellen

Naast de Foto op canvas kun je bij Fotogeprint een foto op hout bestellen. Beide varianten vallen onder de bekendste wanddecoratie in Nederland. Wil je graag op Zakelijk gebied met Fotogeprint samenwerken? We denken graag met je mee en zijn een betrouwbare partner. Een foto op canvas bestellen doe je eenvoudig in onze webshop. We staan altijd voor je klaar met advies op maat.