Foto op aluminium

Als je veel detail in je afdruk voor aan de muur wilt zien is een foto op aluminium van Fotogeprint een goed idee! Afbeeldingen met een hoge resolutie komen goed tot hun recht op een metalen ondergrond. We gebruiken voorbewerkt aluminium en zorgen ervoor dat er een mooi reliëf ontstaat. Ook zullen er op de afbeelding geen oneffenheden te zien zijn. Laat je favoriete foto op aluminium afdrukken op het door jou gewenste formaat voor een stralende foto aan je muur!

  • Het wit in de foto wordt vervangen door metallic
  • Gratis ophangset wordt meegeleverd
  • Zeer geschikt voor detailfoto’s
  • Zeer geschikt als cadeau
Staand/liggend model
 
30 × 20 € 25,00
40 × 30 € 35,50
60 × 40 € 49,90
80 × 60 € 65,75
120 × 80 € 155,95
Vierkant model
 
20 × 20 € 10,95
30 × 30 € 31,90
40 × 40 € 36,35
80 × 80 € 95,95
120 × 120 € 180,20

Foto afdrukken op aluminium

De professionals van Fotogeprint gaan nauwkeurig te werk als ze je foto afdrukken op aluminium. Het kost een dag om de afdruk te maken en nog een dag om de inkt uit te laten harden. De metallic look brengt een unieke uitstraling met zich mee. Voordat we je foto afdrukken op aluminium wordt de afbeelding grondig gecontroleerd. Hiermee garanderen we je dat we je van de allerhoogste kwaliteit kunnen voorzien! Upload eenvoudig je foto zodat we direct voor je aan de slag kunnen gaan.

Foto op aluminium voor buiten

Omdat we alleen het beste materiaal gebruiken is een foto op aluminium ook voor buiten zeer geschikt! We zorgen ervoor dat de bedrukte kant een krasvast oppervlak heeft. Bovendien is aluminium een duurzaam materiaal dat goed tegen een stootje kan. Een foto op aluminium voor buiten vormt een bijzondere versiering voor het terras. Je kunt de afbeelding in vele verschillende formaten bestellen bij Fotogeprint. Ook kun je bij ons je Foto op plexiglas laten afdrukken.

Foto op aluminium ophangen

Dankzij de gratis meegeleverde ophangset kun je eenvoudig je foto op aluminium ophangen. Geef je mooiste herinneringen een centrale plek in je woonkamer. Afhankelijk van het formaat kun je zelf bepalen hoe prominent de foto in jouw interieur is. Het ophangen van een foto op aluminium zorgt voor een unieke sfeer in huis. Ook een Foto op hout is mogelijk bij Fotogeprint! Onder andere letterlijk op zichzelf staande houtblokken met jouw favoriete afbeelding erop kun je bij ons bestellen.

Foto op aluminium snelle levertijd

Nadat je gekozen hebt voor het laten afdrukken van je foto op aluminium, is een snelle levertijd mogelijk. Geef bij de bestelling aan dat je de afbeelding zo spoedig mogelijk opgestuurd wilt krijgen en je foto wordt binnen 48 uur bezorgd. Zo kun je de foto direct ophangen of cadeau doen. Ook op zaterdag kun je van de snelle levertijd van je foto op aluminium gebruik maken. Dat is nou de persoonlijke service van Fotogeprint!