Contact

Goede service is gewoon gratis

Heb je een vraag, tip of opmerking voor ons? Wij zijn er om je te helpen en geen vraag is ons te gek. Nu kunnen we je niet met zekerheid vertellen wat voor weer het wordt morgen, maar wel of jouw print ook op aluminium geprint kan worden ja of nee. Wij streven ernaar jouw print de galerie kwaliteit te geven die het verdiend en die service kost ons geen enkele moeite.

Hoe kun je met ons in contact komen?

Stuur ons een e-mail naar [email protected] en wij beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur. Ongeduldig? Of wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Bel dan met onze print specialisten via 085 – 760 80 30. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur en kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden die we bieden met Fotogeprint. Wil je meer met ons socializen dan over de telefoon of via de mail. Stuur een persoonlijk bericht naar onze Facebookpagina: @Fotogeprint.nl en wij beantwoorden deze binnen 24 uur. Als je hier toch bent, like dan ook meteen even onze pagina zodat we je in de toekomst op de hoogte kunnen houden van unieke acties.

Heb je iets besteld en ben je niet helemaal tevreden? Mail ons dan via [email protected]  en we reageren op werkdagen binnen 24 uur. Het is handig om direct foto’s van de klacht mee te sturen, zodat onze print specialisten kunnen zien wat er aan de hand is.

Wêr binne wy nei wenjen set

Ja je leest dit goed (of je kunt er niks van bakken). Fotogeprint is gevestigd in Friesland. Welteverstaan in één van de Friese elf steden: Dokkum. Aan de Hogedijken 47 / 9101 WV werkt een team print specialisten die je graag van dienst zijn met hun skills. Vanuit hier worden alle orders verwerkt en verzonden naar het gewenste adres.

Wat je eventueel nog meer van ons zou willen weten.

Kamer van Koophandel: 66259398

BTWnr: 856467157

IBAN: NL14 KNAB 0255 3605 92

BIC: KNABNL2H