Contact en openingstijden

Goede service is gewoon gratis

Heb je een vraag, tip of opmerking voor ons? Wij zijn er om je te helpen en geen vraag is ons te gek. Nu kunnen we je niet met zekerheid vertellen wat voor weer het wordt morgen, maar wel of jouw print ook op aluminium geprint kan worden ja of nee. Wij streven ernaar jouw print de galerie kwaliteit te geven die het verdiend en die service kost ons geen enkele moeite.

Hoe kun je met ons in contact komen?

Stuur ons een e-mail naar info@fotogeprint.nl en wij beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur. Ongeduldig? Of wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Bel dan met onze print specialisten via 085 – 489 61 13. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur en kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden die we bieden met Fotogeprint. Wil je meer met ons socializen dan over de telefoon of via de mail. Stuur een persoonlijk bericht naar onze Facebookpagina: @Fotogeprint.nl en wij beantwoorden deze binnen 24 uur. Als je hier toch bent, like dan ook meteen even onze pagina zodat we je in de toekomst op de hoogte kunnen houden van unieke acties.

Heb je iets besteld en ben je niet helemaal tevreden? Mail ons dan via info@fotogeprint.nl  en we reageren op werkdagen binnen 24 uur. Het is handig om direct foto’s van de klacht mee te sturen, zodat onze printspecialisten kunnen zien wat er aan de hand is.

Fotogeprint is gevestigd in Barneveld. Aan de Zwolleweg 1 werkt een team print specialisten die je graag van dienst zijn met hun skills. Vanuit hier worden alle orders verwerkt en verzonden naar het gewenste adres.

We helpen je graag!

(Bedrijfs)naam*
Contactpersoon*
E-mailadres*
Telefoon*
Je vraag / opmerking
 
 

Wat je eventueel nog meer van ons zou willen weten.

Fotogeprint is onderdeel van Veldhuizen Grafisch Effect B.V.
Kamer van Koophandel: 73278432
BTWnr: NL8594.35.386.B.01
IBAN: NL47 RABO 0305 5103 12