Veilig betalen

Online betalen met vertrouwen. Altijd veilig!

De online betalingen via Fotogeprint worden verzorgd door Cardgate. Dit is onze partner op het gebied van veilig online betalen. Cardgate staat bekend om haar jarenlange ervaring met online betalen en verzorgt de snelle en veilige betalingen voor een groot aantal webwinkels in Nederland. Cardgate stelt hoge eisen aan het veilig en betrouwbaar betalen op het internet. Alle betalingen vinden plaats middels een beveiligde verbinding. Zodra je betaling is ontvangen krijg je hiervan een bevestiging op het door jouw opgegeven e-mailadres.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Voor de betaling van je bestelling kun je in de winkelwagen kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

iDeal

Zodra je hebt besteld kies je in de omgeving van Cardgate voor een betaling per iDeal. Je wordt dan doorgeleid naar jouw bank en kunt per direct vanuit een beveiligde omgeving betalen. Het voordeel van iDeal is dat je betaling direct zichtbaar is voor onze administratie en we jouw bestelling ook direct kunnen verwerken zodat deze binnen 5 werkdagen in huis is.

Via Creditcard

Bij ons zijn creditcards van onder andere Visa- en Mastercard van Nederlandse aanbieders meer dan welkom. Zodra we je creditcardgegevens gecontroleerd hebben, verwerken we je bestelling nog dezelfde werkdag.

Betaling op factuur

Voor onze zakelijke relaties bieden we het gemak van betalen op factuur. We hanteren hiervoor een standaard betalingstermijn van 14 dagen na factuurdatum. Geïnteresseerd in het verkopen van onze producten en persoonlijke service? Neem dan contact met ons op.