Foto op vurenhout met of zonder white wash?

Wil je een print op vurenhout met extra kleurkracht? Kies dan voor de optie whitewash in ons bestelsysteem. De ambachtelijk aangebrachte whitewash behandeling vermindert de zichtbaarheid van oneffenheden, zwakt de houtkleur af en zorgt voor heldere kleuren. Bij gewoon vurenhout zie je de noesten en houtstructuur goed door de print heen. Door de whitewash laag toe te voegen zorgen onze print specialisten ervoor dat deze minder opvallen. Wil je een foto met gezicht(en) laten drukken? Dan is whitewash een must voor een foto op vurenhout. Hierdoor bereik je een perfecte benadering van je originele foto!

Houd je van een foto waar juist de houtkleur nog zichtbaar is? Dan kun je ervoor kiezen je foto rechtstreeks op vurenhout te laten printen zonder whitewash. Noesten, nerven en de houtkleur komen zo duidelijk naar voren in je print.

Daarom kies je voor een foto op hout via Fotogeprint:

  • Je foto op hout met passie en ambacht gemaakt
  • Duurzaam hout met het FSC OF PEFC keurmerk.
  • 100% tevredenheidsgarantie.
  • Snel en eenvoudig te bestellen.
  • Door onze klanten beoordeeld met een 9.8!

Fotogeprint keurmerk

Iedere foto op hout wordt geleverd met het unieke Fotogeprint keurmerk. Dit geeft aan dat het gebruikte hout FSC hout is dat op een  duurzame en milieuvriendelijke wijze is geproduceerd.